Google organiseert de Digitale Werkplaats in Goes

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Ondernemers uit heel Zeeland en omstreken zijn op 15 en 16 mei welkom in de Zeelandhallen in Goes, waar Google in samenwerking met de gemeente Goes en Qredits de Digitale Werkplaats organiseert. In een halve dag kunnen ondernemers gratis workshops volgen waarbij ze digitale vaardigheden opdoen om hun bedrijf online te laten groeien.


Ondernemers worden uitgenodigd om op 15 en 16 mei mei een halve dag aanwezig te zijn bij dit evenement. Zij leren hier o.a. hoe ze hun naamsbekendheid en online zichtbaarheid kunnen vergroten, hun website kunnen optimaliseren en hoe ze groei kunnen financieren. “We willen ondernemers uit Goes en omgeving op een laagdrempelige manier en dichtbij huis de kans geven deel te nemen aan de Digitale Werkplaats”, aldus Pim van der Feltz, directeur Google Nederland. Wethouder economische zaken Derk Alssema: “Zeeland heeft veel innovatieve start-ups en ondernemers die we goed willen faciliteren. De Digitale Werkplaats is een initiatief dat ik daarom van harte ondersteun. Ik ben trots dat Goes gaststad is voor dit evenement, dat zo goed past bij het economisch klimaat en ontwikkelingen in Goes.

Aanmelden voor de Digitale Werkplaats kan via: g.co/digitalewerkplaats

Deelname is gratis.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief