Zilveren jubileumviering voor ANWB Rijopleiding Dave van Haaften

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - ANWB Rijopleiding Dave van Haaften viert zijn 25-jarige bestaan. Op 9 maart 1992 startte Dave van Haaften met zijn rijschoolonderneming Dave Verkeersopleidingen. In 2012 selecteerde de ANWB zijn rijschool en sindsdien draagt deze de titel ANWB Rijopleiding Dave van Haaften. De vestiging in Roosendaal heeft zijn rijlesactiviteiten uitgebreid. Aan het lesgebied is de regio Tholen toegevoegd.


Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat is waarom de ANWB Dave Verkeersopleidingen selecteerde om zich onder haar sterke en betrouwbare merknaam verder te ontplooien. Sinds 2015 verzorgt het rijopleidingsinstituut naast de regio Roosendaal en Bergen op Zoom ook lessen in Goes, Middelburg en Vlissingen. “We beschikken over tal van lesvoertuigen inclusief een automaat. Je kunt lessen volgen voor je auto-, aanhanger-, brommer- of motorrijbewijs en theorie- of examentraining volgen”, vertelt Dave. De kantoren zijn in Bergen op Zoom en in Roosendaal waarvandaan ook de aansturing voor Goes, Middelburg en Vlissingen plaatsvindt. “Met 17 teamleden waarvan 12 instructeurs kunnen we snel reguliere rijopleidingen en spoedopleidingen verzorgen.” De rijschool heeft een solide naam opgebouwd. Dave is dan ook niet de minste rijinstructeur. Als kerndocent bewaakt hij de kwaliteit bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Tevens verzorgde hij zeven jaar lang motorrijlessen voor de Politie Academie in Apeldoorn door heel Nederland. Ook heeft Dave jarenlang motoropleidingen verzorgd voor de Koninklijke Marechaussee. Om kwaliteit en maatwerk te blijven leveren volgen zijn rijinstructeurs geregeld interne bijscholingen.

Advies Met degelijk advies, het nakomen van afspraken en duidelijke (lespakket)overeenkomsten beantwoordt ANWB Rijopleiding Dave van Haaften aan de verwachtingen van de leskandidaten. “Uniek is ons ANWB-praktijkboek. Daarmee bespaar je al gauw vier tot vijf lessen. We bieden een gratis herexamen en nazorg aan examenkandidaten. “Dave licht toe welke voordelen de ANWB rijopleiding nog meer bieden: “Verhuis je naar elders dan kan een van de andere ANWB rijscholen je lespakket overnemen. Nog een pluspunt is ons digitale vorderingssysteem. Via de computer of app kun je onder meer je eigen progressie op beeld volgen en zien wanneer je volgende les is.” Moeilijk lerende leskandidaten en leskandidaten met onder andere autisme kunnen rekenen op deskundige begeleiding van speciaal opgeleide rijinstructeurs. Bij de vestiging in Roosendaal is de autorijopleiding uitgebreid met opleidingen voor het motor-, brommer- en aanhangerrijbewijs. Vanaf heden biedt ANWB Rijopleiding Dave van Haaften ook het complete lespakket aan in de regio Tholen. Het 25-jarig bestaan wordt geaccentueerd met een geweldige jubileumdeal. Zie hiervoor de advertentie in Weekblad de Bode.

De Open Dagen omvat diverse Motor Opstapdagen in 2017. Zowel in Roosendaal, Bergen op Zoom en Tholen kun je voor tien euro een proefles van een uur volgen.

Telefoon Roosendaal: 0165 329 962. Telefoon Bergen op Zoom: 0164 254117. Website: www.anwb-rijopleidingen.nl

ANWB Rijopleiding Dave van Haaften, Gastelseweg 144b, 4705 RB Roosendaal / Oude Moerstraatsebaan 4, 4614 RP Bergen op Zoom.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Chef productie / Meewerkend voorman

Yerseke

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Meerdere vacatures

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief