Koop nog in december uw nieuwe keuken

  Bedrijvig Nieuws

KAPELLE - Een noviteit vormen de op Wifi aangesloten Siemens Home Connect huishoudapparaten. Het maakt niet uit waar u bent, met deze app kunt u overal en 24 uur per dag via uw mobiele telefoon of tablet uw Siemens oven, combimagnetron, koffiezetautomaat, vaatwasser, koelkast en andere apparaten bedienen. Wij demonstreren u het systeem graag vrijblijvend in onze showroom.


Sinds kort is SSK Keukenstudio Ambassadeur voor het Siemens Home Connect systeem, waardoor wij uw directe contactpersoon zijn met de fabriek en u over het kleinste detail kunnen adviseren. In onze showroom kunt u ook kennismaken met de Quooker FLEX, de kokendwaterkraan met een soepele uittrek slang voor warm en koud water. Het wassen van bijvoorbeeld slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net zoals het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Met een tijdelijke vanaf prijs van € 999 is de Quooker FLEX bovendien extra aantrekkelijk geprijsd. Een derde noviteit die in onze showroom staat opgesteld, is Pitt Cooking. Hierbij zijn de gaspitten geïntegreerd in uw favoriete werkblad. De opstelling van de branders bepaalt u zelf bij dit systeem. Onze verkoopmedewerkers demonstreren u het Pitt Cooking Systeem graag vrijblijvend.Ten slotte kunnen wij u diverse aantrekkelijke leveranciers acties bieden, zoals: - een gratis keukenmachine bij aankoop van Siemens apparatuur; - 50% korting op een Siemens of Bosch vaatwasser; - 50% korting op een Ne kookplaat; - 20% extra korting op diverse composiet en granieten werkbladen. In verband met diverse prijsverhogingen per 1 januari 2017 adviseren wij u uw bestelling nog dit jaar te plaatsen! Wij wensen u fijne feestdagen en een goed en gezond 2017!

Tussen kerst en de Jaarwisseling is onze showroom normaal geopend!

SSK Keukenstudio, Kloosterweg 6, 4421 PV Kapelle

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief