One Stop Shopping bij Afrit 40

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - One Stop Shopping kan ook in Vlissingen bij Afrit 40 op bedrijventerrein Souburg. Bouwcenter Logus, Kastenstudio Zeeland en Wooninterieur Lavoir werken hier samen onder één dak. Met een grote open showroom met keukens, badkamers, wooninrichting, vloeren, kasten en nog veel meer, voelt het als één grote winkel.


Door de samenwerking van de drie bedrijven, krijgt u de unieke kans om in een oogopslag te zien hoe samengestelde materialen bij elkaar staan. Door de korte lijnen onderling bij de bedrijven kunnen klanten die bijvoorbeeld voor een vloer kijken, makkelijk even doorgestuurd worden naar de Kastenstudio als ze er een passende kast bij willen. Daarnaast kunnen levertijden van producten en het monteren ervan op elkaar worden afgestemd. Als klant kunt u terecht bij Afrit 40 voor alleen een keuken, maar als u meer wilt wordt dit ook aangeboden onder één dak. Alle drie de bedrijven bieden een ruim assortiment aan met verschillende stijlen en prijsklasse, dus er is voor ieder wat wils!

Van inspiratie tot realisatie bij bouwcenter Logus Bij Bouwcenter Logus kunt u niet alleen terecht voor badkamers, vloeren, plafonds of deuren, ook in keukens hebben ze een groot aanbod met mooie merken zoals Schüller en Next125. Van modern tot klassiek, ze hebben het allemaal. ‘’We zijn ze geen gelikte verkopers, maar begeleiden u naar de juiste aankoop’’, aldus Eddy Buunk. Ze vinden het belangrijk dat de klant iets koopt wat bij ze past, nu en over een paar jaar. Van inspiratie tot realisatie, Logus helpt u graag.

Kastenstudio Zeeland neemt taken uit handen en ontzorgt Bij Kastenstudio Zeeland zijn ze gespecialiseerd in maatwerk. Ze zijn klantgericht, helpen de klant bij het maken van de juiste keuze en nemen graag taken uit handen. ‘’We helpen u graag bij het vinden van een kast of schuifdeur die u zich voorsteld en wat binnen het budget past’’, aldus Jurian van der Hart. Met een ruim aanbod en veel kleurmogelijkheden kunt u de perfecte kast samenstellen bij Kastenstudio Zeeland.

Advies voor de inrichting van Wooninterieur Lavoir Het assortiment van Afrit 40 wordt aangevuld door Wooninterieur Lavoir. Voor de inrichting van uw huis heeft Lavoir een ruim aanbod van vloeren, raamdecoratie of gordijnen en diverse meubels. Van PVC tot houten vloeren, van laminaat tot tapijt, bij Lavoir kunt u voor alles terecht. Ze hebben voor ieder budget wat wils en helpen graag bij het geven van advies voor alle woonstijlen.

Afrit 40 is gevestigd op bedrijventerrein Souburg op de Marie Curieweg 9 - 13. De drie de bedrijven staan graag voor u klaar om u te helpen. Of u alleen inspiratie op wilt doen of daadwerkelijk iets wilt realiseren, u kunt gerust even binnenlopen. Meer informatie op: www.facebook.nl/afrit40 - www.logus.nl - www.kastenstudiozeeland.nl - www.wooninterieurlavoir.nl

Afrit 40, bedrijventerrein Souburg, Marie Curieweg 9 - 13, Vlissingen

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>