Succesvol verkoopevent nieuwbouwproject Felixkade

  Bedrijvig Nieuws

KAMPERLAND - In juni 2016 is de verkoop van het nieuwbouwproject Felixkade in Kamperland (gemeente Noord-Beveland) van start gegaan. Het plan bestaat uit 28 luxe villa’s tegenover de jachthaven van het dorp, aan de rand van het Veerse Meer. Al deze vrijstaande en exclusieve woningen worden energiezuinig en onder architectuur gebouwd.


Op zaterdag 1 oktober werd op het bouwterrein aan de Sint Felixweg een verkoopevent georganiseerd, waar zo’n veertig belangstellenden op afkwamen. De bezoekers werden tijdens het event geïnformeerd over de plannen en mogelijkheden, genoten van een hapje en een drankje en kregen een rondvaart over het Veerse Meer, met het luxe jacht de Miramar. Tijdens het event namen meerdere bezoekers een optie op de koop van een nieuwbouwwoning. Felixkade bestaat uit meerdere woningtypes. De afwerking van de gevels is identiek: ruw zwart baksteen, vlak wit metselwerk of pleisterwerk, lichtgrijs beton en mahoniehout. Alle villa’s staan op een ruim kavel en beschikken over een privésteiger. De villa’s worden in zeven rijen gebouwd, langs vier te graven insteekhavens. Het project zal worden gerealiseerd door Bouwbedrijf De Delta bv in Middelburg. Meer informatie over het project is te vinden op www.felixkade.nl. Verdere inlichtingen en het luxe verkoopboek kunnen geïnteresseerden opvragen door contact op te nemen met Ruiterplaat Makelaardij in Kamperland, via info@ruiterplaatmakelaardij.nl of 0113-372474.

www.felixkade.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief