Tien dagen tien procent korting bij Lampenier Goes

  Bedrijvig Nieuws

GOES – Samen met zijn vrouw Soejati is Kees Schuchmann al jarenlang het gezicht van Lampenier, dé lampenwinkel van Goes. Vanaf 1999 werkte hij bij de franchiseonderneming en in 2006 nam hij de vestiging over. Om dit te vieren krijgen klanten vanaf 6 oktober tien dagen lang tien procent korting. Sinds 2,5 jaar zit het echtpaar in een pand aan de Gasthuisstraat. Ook daar weten de klanten Lampenier inmiddels goed te vinden.


“Het wordt eerder donker, dus het seizoen is echt geopend. Wij willen ons onderscheiden met persoonlijke service en een stukje beleving dat we met onze verlichting aanbieden”, vertelt Kees Schuchmann. “Sfeerverlichting is emotie ”, vult Soejati aan. “Het draait om het zien, voelen en ervaren wat verlichting kan doen voor je interieur. Wij staan voor kwaliteit en service naar de klant.” Naast de verkoop van een divers aanbod aan verlichting onderscheidt Lampenier Goes zich door een reparatieservice, het bezorgen en ophangen van armaturen en het opstellen van lichtplannen. “Ook verkopen wij als één van de weinige losse onderdelen”, vertel Kees. “Bovendien bieden we een testlichtservice, waarbij mensen een lamp tien dagen lang mogen uittesten. Als deze niet bevalt mogen ze hem terugbrengen.”

Sieraad

Het laten maken van een lichtplan is kosteloos bij aanschaf van de armaturen bij Lampenier Goes. Indien nodig komen Kees of Soejati bij de mensen thuis. “Vaak nemen de mensen een plattegrond of foto's van hun nieuwe huis mee naar de winkel. Wij adviseren altijd eerst meubels aan te schaffen en dan pas de verlichting aan te brengen. Verlichting is als een sieraad om je nek. Het is de manier om je interieur aan te kleden. We zeggen het ook altijd eerlijk als iets niet haalbaar is.”

Adam en Eva

Klanten kunnen in de winkel kiezen uit een breed scala aan lampen met uiteenlopende stijlen. Volgens Kees blijft industrieel de boventoon voeren, maar blijven er ook mensen die voor een meer traditionele stijl kiezen. “De klassieke verlichting met veel brons, stoffen kappen en kroonluchters wordt steeds minder populair. Dat vind ik best jammer. Wij blijven het echter aanbieden, hoewel er vanuit de leveranciers steeds minder aanbod is.”

Gloeilampen

Sinds februari worden gloeilampen niet meer ingevoerd, maar Lampenier Goes heeft er nog veel op voorraad. “Zolang de voorraad strekt kunnen mensen bij ons gloeilampen kopen. Veel mensen vinden gloeilampen mooier”, legt Soejati uit. “Bij demping bijvoorbeeld wordt het licht geler, terwijl de meeste led-verlichting dat nog niet doet en wat killer is. Op dit gebied zijn er veel ontwikkelingen. We houden deze goed bij. We willen in onze winkel laten zien dat er meer is dan traditionele verlichting. We hangen bewust verschillende stijlen naast elkaar zodat mensen het verschil kunnen zien. Wij hebben unieke producten, zoals de Adam en Eva-poppen, waar toeristen uit heel Europa op af komen. Laatst kregen we zelfs een aanvraag uit Melbourne.” FOTO JESSICA ROVERS

Lampenier Goes. Gasthuisstraat 2-4, Goes. Telefoon: 0113-270855. E-mail: goes@lampenier.nl. Website: www.lampeniergoes.nl.  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief