K!ddiez kinderopvang is uniek concept in Zeeland

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Deze nieuwe, kleinschalige onderneming biedt namelijk 24/7 opvangmogelijkheden. Ideaal voor ouders met nacht- en weekenddiensten. Begin augustus opent kinderdagverblijf K!ddiez de deuren tijdens de opendagen.


24/7 opvang betekent dat wij zeven dagen per week open zijn! We bieden de mogelijkheid voor kinderen om te blijven slapen, maar ook voor opvang in het weekend. Opvang afnemen door middel van een strippenkaart is ook mogelijk. In onze visie is buiten spelen ontdekken. Wij dagen kinderen uit om met fantasie te spelen. Dit doen we met veel groen, zand, hout en water. In moestuintjes kunnen kinderen hun eigen plantjes, groenten, kruiden etc. verbouwen. Zo leren ze verschillende groenten kennen en hoe deze zich ontwikkelen. Buiten spelen is niet alleen leuk, maar ook erg gezond voor elk kind! Bij K!ddiez kunnen u en uw kind rekenen op goede zorg in een warme, liefdevolle, veilige en stimulerende omgeving. Rust, stabiliteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijk maar samen plezier maken net zo goed. Wij maken van iedere dag iets bijzonders. Ashley de Kunder is initiatiefneemster van K!ddiez. “Werken met kinderen is mijn passie”, vertelt ze. “Door uiteenlopende werkervaring, opgedaan in de afgelopen jaren, heb ik veel goede ideeën gekregen en daarom wil ik heel graag dit een unieke kinderdagverblijf starten volgens mijn eigen visie”. Graag nodig ik belangstellenden uit voor de opendagen op 8, 9 en 10 augustus. Vanaf 09.00 t/m 17.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met K!ddiez. Meer informatie vind u op: www.kiddiezkinderopvang.

Elvis Presleylaan 113, Goes

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief