Afbeelding

Luxe kantoorruimten te huur in No Guts No Glory

Bedrijvig Nieuws

’S-HEERENHOEK – Aan de Nassauweg 20 in ’s-Heerenhoek heeft Rens Vermue in het bedrijvenverzamelgebouw No Guts No Glory compleet ingerichte kantoor- en praktijkruimten te huur van verschillende afmetingen. Ook is er een volledig uitgeruste vergader- en conferentieruimte beschikbaar. Hij verhuurt de kantoren naast zijn eigen bedrijf Laurensius omdat hij collega’s mist.

Naast het woonhuis van Rens Vermue is, op de plaats waar eerst een boerenschuur stond, drie jaar geleden een zeer compleet bedrijvenverzamelgebouw gerealiseerd. Het complex bestond om te beginnen uit zes hoogwaardige kantoorruimten. Al snel werden deze verhuurd. Vorig jaar heeft Vermue er nog acht kantoorruimten bij laten bouwen, die nu voor de helft verhuurd zijn. “Ik verhuur de kantoren vanaf tien euro per dag. Ze zijn voorzien van royale bureaus en kasten en licht en ruim en zouden ook zeer geschikt kunnen zijn als praktijkruimte. Verder is er een presentatieruimte voor maximaal 25 personen, een spreekkamer, luxe keuken, douche en toiletruimten, alles voor algemeen gebruik van de huurders. Maar de presentatieruimte kan ook los worden gehuurd. Huur is inclusief een supersnelle internetverbinding, gebruik van gas, water, elektra en vloerverwarming. Het hele pand is hoogwaardig gebouwd en de ruimten zijn niet gehorig. Verder is elke kantoorruimte afgesloten met een deurcode. Voor en naast het pand zijn in totaal 35 parkeerplaatsen en achter het pand is een zitje om te lunchen, te brainstormen of even lekker te zitten. De huurtermijnen zijn flexibel”, stelt Vermue. “Ik ben niet zo moeilijk. Huren kan per dagdeel, dag, week, maand of jaar.”

Inspireren Het bedrijvenverzamelgebouw No Guts No Glory is te vinden aan de A58 in een prachtige, landelijke omgeving. Het is zeer centraal gelegen dicht bij Goes, Vlissingen, Terneuzen en België. Vermue hoopt op een aantal Zeeuwse huurders, mensen die inspireren, eerlijk zijn en misschien bijdragen aan de zeer fijne werksfeer die er nu al is. “Ik ben een mensenmens en had erg veel behoefte aan collega’s.” Vermue is zelf met Laurensius actief in de diepvriesgroenten in Europa en Azië. Hij is heel vaak op reis, maar als hij thuis is, werkt hij vanuit zijn kantoor aan de Nassauweg 20 in s-Heerenhoek. Meer informatie over het bedrijvenverzamelgebouw No Guts No Glory is te vinden op de website: www.huur-kantoor-zeeland.nl. Of mail met Rens Vermue (rens@laurensius.com) of bel: 06-24619050. Meer informatie: www.huur-kantoor-zeeland.nl. Telefoon: 06-24619050. TEKST EN FOTO ELLEN DE VRIEND



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief