Nieuwe Aldi Kruiningen geopend

  Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Een geslaagde verhuizing voor supermarkt Aldi. De supermarkt opende vrijdag haar nieuwste filiaal aan de Sluisweg in Kruiningen. Het filiaal in Krabbendijke werd woensdag 19 november gesloten. De nieuwe winkel is bijna twee keer zo groot als het oude filiaal.


DOOR JENINE HOOGLANDER

In vier maanden tijd is een volledig nieuw pand opgezet voor de huisvesting van Aldi aan de Sluisweg. De opening zelf was pragmatisch, ‘lint doorknippen, de deuren open en draaien’. No nonsens, de hoogste kwaliteit en de laagste prijs is dan ook waar de Aldi voor staat, de klant staat hierbij altijd centraal. De nieuwe winkel is door de natuurlijk verlichting veel opener en heeft een frisse uitstraling. In de nieuwe winkel is er meer ruimte voor de opstelling van de producten en is er nog beter nagedacht over de opstelling. “Het draait allemaal om de klant, en de focus ligt zeker ook op vers”, vertelt districtleider Jan van Keulen. De versafdeling met aardappelen, groente en fruit staat opgesteld naast de koeling met de gesneden groenten en aan de andere kant vindt u bijvoorbeeld de fruit- en groentenconserven. De vis- en vleesconserven staan bij de versafdeling vlees. “Alle productgroepen staan bij elkaar en worden zo aan elkaar verbonden.”

Nu nog beter Het assortiment is overigens hetzelfde wat u van Aldi gewend bent. “In de nieuwe winkel is het wel allemaal ruimer en overzichtelijker. Ook de manden met producten voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerstmis staan ruim opgesteld en in plaats van twaalf vriezers telt de Aldi Kruiningen er nu achttien”, aldus Van Keulen. “Ook de locatie is beter, we zitten nu aan de rand van het dorp vlakbij de Oude Rijksweg. In Krabbendijke zaten we in het centrum. Er is nu een betere bereikbaarheid, ook voor onze logistiek, en meer parkeerruimte.” Het zeer ervaren team van de oude vestiging in Krabbendijke is uiteraard meeverhuisd naar Kruiningen. Aan bedrijfsleidster Diane Rijnhout de eer om vrijdagochtend het lint door te knippen waarmee de nieuwe Aldi officieel werd geopend. “We zijn een hecht, klantvriendelijk en enthousiast team, we hebben er ontzettend veel zin in”, aldus Diane Rijnhout.

Geslaagd De verhuizing is zeer geslaagd. “Het was enorm druk en gelukkig zagen we al onze bekende trouwe klanten, zeker ook uit Krabbendijke.” In het openingsweekend ontving elke klant bij besteding van 20 euro een gratis appeltaart. Overigens heeft Aldi elk weekend scherpe aanbiedingen op broodafdeling, de vleesafdeling en een mooie aanbieding op aardappelen, groente of fruit. “We blijven beslist een discounter, de winkel is nu wel mooier en groter.”

Kijk voor meer informatie op www.aldi.nl

Aldi, Sluisweg, Kruiningen

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief