Kom genieten op de gratis winterfair in Heinkenszand

  Bedrijvig Nieuws

HEINKENSZAND – Een echte bobsleebaan is vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november één van de trekkers tijdens de winterfair in Heinkenszand van ondernemersvereniging Winkelcentrum Heinkenszand. En de sfeervolle markt vol kramen, proeverijen, kinderactiviteiten en demonstraties in de hallen van Bloemisterij Wisse is ook nog eens gratis toegankelijk.


De alweer negende editie van de jaarlijkse winterfair biedt zo’n vijftig kramen. Een aantal waarmee de ondernemersvereniging erg tevreden is. De standhouders bieden de bezoekers allerlei mooie waar aan. En de sfeer is minstens zo belangrijk. Met het thema ‘Warme wintersfeer’ worden de bezoekers ondergedompeld in warmte en gezelligheid. De standhouders dragen bijvoorbeeld sfeervolle kleding ‘van toen’ en er is doorlopend muziek van verschillende muziekgezelschappen. Op het terras in de hallen kunnen bezoekers hiervan ontspannen genieten. Gezellig samen breien aan een mooie sjaal kan ook. Hobbyhuis De Kok biedt bezoekers de mogelijkheid om mee te breien aan een zo lang mogelijke sjaal. Die wordt na de fair opgehangen bij het hobbyhuis.

Prijzen De winterfair opent vrijdag om 13.30 uur. Die dag is de markt te bezoeken tot 21.00 uur. Zaterdag is de openingstijd van 9.30 tot 17.00 uur en zondag van 10.30 tot 17.00 uur. Iedere dag is er van alles te beleven op de winterfair. Zo komt vrijdag rond 16.00 uur Sinterklaas langs. Hij trakteert alle kindertjes op een kleinigheidje. Ook vinden er tijdens zijn bezoek twee prijsuitreikingen plaats. Aan de intocht van de sint in Heinkenszand zaterdag was een loom- en etalagewedstrijd gekoppeld. De winnaars hiervan worden vrijdagmiddag bekend gemaakt. Muziek is er ook in allerlei soorten en maten de drie dagen. Zo treedt vrijdagavond vocal group ‘Key Change’ op. Verder zijn tijdens de fair een kinderblokfluitensemble en Euterpe te horen.

Bloemschikdemo’s Op zaterdag krijgen de bezoekers tussen 10.00 en 11.00 uur gratis koffie of thee om met een krantje erbij op te drinken. Zaterdag- en zondagmiddag zijn er op het podium van de winterfair bloemschikdemo’s. De bloemenstukken worden weggegeven aan gelukkigen in het publiek.

Kinderactiviteiten De jonge bezoekers kunnen zich ook naar hartenlust uitleven. Zo staat er buiten bij de entree van de hallen een gratis toegankelijke bobsleebaan en springkussen. Bij de professionele opvang kunnen ouders hun kleintjes met een gerust hart achterlaten als zij even ongestoord over de winterfair willen wandelen. De kinderen kunnen hier allerlei leuke dingen doen, zoals spelen in de ballenbak en creatief bezig zijn. Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumheinkenszand.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief