Nieuwe keukentrends Pelma Keukens

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Als er wat te vieren valt, is Pelma Keukens aan de Amundsenweg 47 erbij! Tal van nieuwigheden in de showroom zijn voor het enthousiaste team een reden om een gezellige Noviteitendag te houden op zaterdag 22 november.


Tijdens deze dag presenteert Pelma Keukens de laatste trends op het gebied van keukens. Er zijn doorlopend demonstraties van de kokendwaterkraan. En, omdat inductiekoken en stoomkoken aan populariteit winnen, zijn er speciale demonstraties gepland. Een topkok laat zien èn proeven hoe je smakelijke gerechten kunt bereiden met deze moderne kookmethodes. Ook zijn de nieuwste modellen Neff ovens te zien. Hier heeft Pelma Keukens als één van de weinige keukenshowrooms de primeur van. De collectie toplaminaat en keramiek is uitgebreid met nieuwe designs die nu ook in de showroom liggen. Een keur aan kleurdesigns is toegevoegd aan het assortiment keukendeuren. Ouders kunnen gewoon hun kinderen meenemen. Terwijl zij allerlei heerlijkheden proeven en van een goed glas wijn genieten, kunnen de kinderen zich te buiten gaan op het springkussen. Elke bezoeker wacht ook nog eens een gratis fles wijn van Marcels wijnen. Met al deze acties laat Pelma weer zien hoe ze haar klanten weet te verwennen. Aanmelden is niet nodig, en elk bezoek is geheel vrijblijvend.

Meer informatie op www.pelmakeukens.nl

Pelma Keukens - Amundsenweg 47 - Goes

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Greenkeeper m/v

Domburg

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Greenkeeper M/V

Domburg

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Filiaalmanager

Goes

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief