Programma Scaldis Fair 2014 uitgebreider dan ooit

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Scaldis Fair 2014 vindt dit jaar plaats op woensdag 19, donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november. Dit jaar is het programma van Scaldis Fair uitgebreider dan ooit.


De zevende editie van het succesvolle lifestyle evenement in Goes gaat van start met een previewavond. Op donderdag 20 november is het Business Day. Op vrijdag 21 november vindt de drukbezochte Ladies Day plaats waar uiteraard de mannen ook van harte welkom zijn. Scaldis Fair sluit dit jaar af op zaterdag 22 november met een Shopping Day.

Spectaculaire previewavond Tassenontwerper Omar Munie is een bekende naam in de modewereld en inmiddels dragen vele celebraties en BN’ers de in Nederland handgemaakte tassen van Munie. Omar Munie opent om 20:00 uur de previewavond feestelijk en houdt ook een prijsuitreiking om 21:30 uur voor de mooiste handtas van die avond. Daarnaast lanceert Ariana de Groot van Ik-fullness om 20:45 uur haar ‘kies voor jou keuze’ spel. Actrice Monique Barendrecht, bekend van Celblok H, zal deze lancering presenteren. Tot slot treedt zangeres Patricia Foort op en zorgt daarmee voor een mooi muzikale omlijsting van de avond.

Programma Tijdens de Business Day van Scaldis Fair wordt er ’s middags een netwerkborrel met bierproeverij georganiseerd, en in de middaguren treed zanger Nicky Ekkebus op. Nicky is onder andere bekend van zijn deelname aan het programma Beat It en van zijn geproduceerde Youtube filmpjes. Patricia Foort treedt tijdens de Business Day ’s avonds twee keer op. Haar repertoire bestaat uit danceclassics, top 40, soul, ballads, easylistening, jazz en gospel. De Ladies Day van Scaldis Fair staat elk jaar in het thema van vriendinnen, gezelligheid en een dagje uit. Tijdens de Ladies Day is er om 14:30, 16:00, 19:00 en 20:30 uur een modeshow te zien met deelnemers aan Scaldis Fair. Aan de modeshow doen onder andere Soit Concept Store, Sprinkle by Eden, Stijl Jacques en De Vissers Optiek mee. Op deze speciale dag zijn er doorlopend leuke acties op het inmiddels bekende Beauty en Wellness plein. In de avonduren zal zangeres Patrica Foort wederom haar repertoire laten horen aan de bezoekers. Naast al de mooie producten en leuke acties kan er tijdens de Shopping Day op zaterdag 22 november ook genoten worden van dans en muziek. Salsa dansschool Totally Zouk treedt o.a. om 13:00 en 15:00 uur op en geeft aansluitend een dansworkshop. Bezoekers van Scaldis Fair kunnen gratis deelnemen aan de workshop. Zanger Nicky Ekkebus neemt zaterdagmiddag zijn gitaar mee om de bezoekers te laten genieten van zijn muzikale talent. Doorlopend tijdens Scaldis Fair zijn er oesters te proeven van de Oesterij uit Yerseke, en zijn er proeverijen van onder andere regionale bier, rosé en likeur.

Scaldis Fair Kijk voor meer informatie zoals openingstijden, arrangementen en het programma op www.scaldisfair.nl Scaldis Fair is hét evenement om in de sfeer te komen voor de feestmaand december en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief