Foto: En Passant

Acht kunstenaars met zestig kunstwerken te zien in Goese binnenstad

  Cultuur

GOES - Er doen dit jaar acht kunstenaars mee aan de kunstwandelroute En Passant in Goes.


Tussen 22 april en 18 mei is hun werk te zien in etalages van deelnemende winkeliers in de binnenstad. Folders met de route zijn te krijgen bij de winkeliers, het VVV-inspiratiepunt in de Singelstraat en de bibliotheek aan de Oostwal.

Ook zijn ze te downloaden via www.goes-en-passant.nl. Met de folder in de hand kunnen mensen meer dan zestig kunstwerken zien. Van 25 mei tot en met 15 juni hangen en staan deze in een overzichtstentoonstelling te zien in de Grote of Maria Magdalenakerk.

Deelnemers

Deelnemende kunstenaars zijn Peter van Berkel uit Kapelle, Marian van Garsel uit Heinkenszand met keramiek, Cor Hemmes uit Lewedorp met glas, Middelburger Kees Ingelse met schilderijen, Michiel Paalvast uit Veere met schilderijen, schilder Jos Pielage uit Middelburg, Frida van Overbeeke uit Goes met bronzen beelden en Jack Willemsen uit Goes, die beelden maakt van rvs.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief