Film by the Sea heeft bijna dezelfde poster als vorig jaar
Foto: Eddy Wenting

Film by the Sea heeft bijna dezelfde poster als vorig jaar

  Cultuur

VLISSINGEN - Het artwork voor de komende editie van Film by the Sea lijkt op dat van vorig jaar.


Opnieuw is model Rosanne Hustinx de blikvanger op de posters. Festivaldirecteur Jan Doense was dusdanig gecharmeerd van de posters van vorig jaar dat hij voor de 22e editie ongeveer hetzelfde wilde. Met ontwerper Paulina Matusiak hebben ze voor een andere foto van Eddy Wenting dan vorig jaar gekozen.

Amuse

Het festival maakt het artwork vroeg in het jaar bekend. Tot vorig jaar gebeurde dit tijdens de zogenaamde Amuse in juni. Doense wil dit voortaan altijd doen tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Sprong

Stine Jensen is komende editie opnieuw juryvoorzitter voor de film- en literatuurwedstrijd van Film by the Sea. De andere juryleden worden in juni bekend gemaakt. “Het was een sprong in het diepe, waarbij ik soms blind moest vertrouwen op de leden van mijn team”, zei Doense over zijn eerste festival van vorig jaar. “Het resultaat was meer dan bevredigend en nu ik het hele proces van A tot Z heb meegemaakt, begin ik vol vertrouwen aan de komende editie.”

Schiermonnikoog

Film by the Sea is het vierde filmfestival van Nederland. De komende aflevering vindt plaats van 11 tot en met 20 september. Eind januari trekt het Vlissingse festival naar Schiermonnikoog. In het Dorpshuis zijn negen Zeeuwse films te zien. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>