Foto: Bennie Krajenbrink

Culturele Raad Goes zoekt kandidaten voor culturele prijs

  Cultuur

GOES - De Culturele Raad Goes zoekt kandidaten voor de culturele prijs, die om het jaar wordt uitgereikt.


De prijs is bedoeld voor personen of instellingen die een bijzondere culturele prestatie hebben geleverd. Het kan gaan om alle vormen van cultuur: muziek, toneel, theater, beeldende kunst, literatuur, popmuziek, architectuur, dans, mime en film.

Commissie

Een commissie selecteert uit alle inzendingen kandidaten die in aanmerking komen voor de prijs. Wie iets of iemand wil voordragen kan deze kandidaat voor 1 maart mailen naar d.oste@goes.nl.

Waarde

De kandidaten moeten in Goes zijn gevestigd of van bijzondere waarde zijn voor het culturele leven in de gemeente, de prestatie moet opvallend zijn en van belang zijn voor de gemeente en streek en culturele prestaties op landelijk of internationaal niveau komen in het bijzonder in aanmerking. 

Twee jaar geleden won Stichting De Bunder in 's-Heer Arendskerke de prijs, die bestaat uit een geldbedrag en een kunstwerk. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Technisch Adviseur Buitendienst / Vertegenwoordiger

Kapelle/regio Zeeland

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Bezorgers

Middelburg

Beleidsregisseur Sociaal Domein

Hulst

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief