Foto: Du Driefstang

Thomas Azier, Joost en Roxeanne Hazes headliners op zaterdag Klomppop

  Cultuur

OVEZANDE - Thomas Azier, Joost en Roxeanne Hazes zijn de headliners van de 40e editie van Klomppop.


De laatste naam was al bekend, de eerste twee zijn vrijdag toegevoegd aan het affiche van het festival in Ovezande. Azier maakte in 2014 naam met zijn debuut ‘Hylas’ waarna drie jaar later ‘Rouge’ volgde. Singles van beide albums schopte het tot megahit en topsong. Onlangs heeft hij zijn derde plaat uitgebracht: ‘Stray’.

Joost is een muzikant en voormalig youtuber. Bekende nummers van hem zijn ‘Scandinavian Boy’, ‘Joost Klein 2’ en ‘M van Marketing’ dat hij maakte met Donnie.

La Jungle

Op zaterdag staat ook Son Mieux op het programma, 3FM-talent Wies en de noiseband Ditz uit Engeland. Op vrijdagavond, als de finale van Spectra plaatsvindt, is het Belgische La Jungle de afsluiter, na een show van het Nederlandse Navarone.

AAD en Potential Wonder komen ook en in feesttent Oâlles Loco? staat Du Driefstang, die jaren geleden naam maakte met zijn Zeeuwse rock.

Isabel Provoost

Het programma op de straattheaterdag heeft er ook een aantal namen bijgekregen: Isabel Provoost, DJ Nikki en Gino and The Bulldoze Band. The Dirty Daddies sluit het jubileumweekend af. Voor het Klomppop Festivalweekend zijn zowel weekend- als dagkaarten te koop via de website van het festival

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief