Bezoek niet langer toegestaan in het ADRZ en ZorgSaam Ziekenhuis De Honte

  Cultuur

BEVELAND - Met ingang van zaterdag 21 maart is bij het Adrz (Goes) en ZorgSaam Ziekenhuis De Honte (Terneuzen) geen bezoek meer toegestaan. Volgens de ziekenhuizen is dit nodig voor de veiligheid van patiënten en medewerkers.


Zij laten weten dat onder 'bezoek' wordt verstaan: iedereen die een patiënt wil bezoeken, die in het ziekenhuis ligt. Daarbij zijn wel vier uitzonderingen gemaakt: bezoek voor een stervende patiënten, de begeleider van iemand die met spoed op de spoedeisende hulp (SEH) in het ziekenhuis wordt opgenomen, de partners van bevallende vrouwen en de ouder(s) van een ziek kind (tot en met 17 jaar) mogen nog wel het zieken huis bezoeken. In een gezamelijke verklaring schrijven de ziekenhuizen dat ze het heel vervelend voor patiënten (en bezoekers) die in het ziekenhuis zijn opgenomen vinden, maar dat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers op dit moment voor alles gaat.

Voor de polispreekuren/afspraken die wel doorgaan geldt expliciet dat de patiënt bij voorkeur alleen komt. Indien noodzakelijk kan één begeleider mee.

Robbert Temmen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Bezorgers

Vlissingen

Technisch commercieel medewerker

Kortgene

Bezorgers

Middelburg

Meewerkend voorman revisie-afdeling

Krabbendijke of op locatie

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle