kwadendamme-bluesfestival
kwadendamme-bluesfestival

Bluesfestival, Klomppop en Koningsdag gaan niet meer door

  Cultuur

KWADENDAMME - Het Bluesfestival Kwadendamme en Klomppop in Ovezande zijn twee van de grote evenementen op de Bevelanden die niet kunnen doorgaan vanwege de aangescherpte regels van de landelijke overheid.


Tot 1 juni mogen er geen evenementen plaatsvinden, ook niet voor minder dan honderd personen.

Het bluesfestival zou plaatsvinden op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei en het Klomppop Festivalweekend stond gepland in het laatste weekend van mei. “Waar we al bang voor waren is nu waarheid”, reageerde Kees Wielemaker van het evenement in Kwadendamme na de persconferentie van maandagavond.

Koningsdag

Beide organisaties zoeken naar alternatieve data. Door de maatregelen kan Koningsdag ook niet doorgaan. Dit zal vooral te merken zijn in Goes waar er op de verjaardag van de koning altijd veel is te doen rondom de Stenen Brug. Stichting Goes Marketing heeft ook alle evenementen tot 1 juni uit de agenda gehaald.

Op Walcheren hebben onder anderen de organisatoren van Hrieps hun festival verzet naar september en gaan het Bevrijdingsfestival in Vlissingen en de Stadsfeesten in Middelburg niet door.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>