'Wilde rozen' van Paustovski is een mooi 'instapboek'
Anthoni Fierloos met het boek. FOTO HET PAARD VAN TROJE
Anthoni Fierloos met het boek. FOTO HET PAARD VAN TROJE (Foto: Paard van Troje)

'Wilde rozen' van Paustovski is een mooi 'instapboek'

  Cultuur

GOES - Het is geen vakantie, maar doordat je nog steeds vooral thuis moet blijven, is er meer tijd voor het lezen van een goed boek. Boekhandelaar Anthoni Fierloos en zijn personeel van het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven daarom leestips.


Anthoni Fierloos tipt ‘Wilde rozen’ van Konstantin Paustovski. "Een van de beste auteurs ter wereld”, zegt hij. "Hij is beroemd geworden met zijn dagboeken over de eerste veertig jaar van de twintigste eeuw in Rusland. In dit boek staan verhalen uit de periode tussen 1924 en 1964. Paustovski schrijft in een prachtige stijl over de woeste natuur en het (over)leven van mensen. Zo volg je een groepje mensen dat afgezonderd woont in een observatorium. Op de achtergrond voel je de dreiging van de oorlog. Voor iedereen die nog nooit iets van deze auteur heeft gelezen is het een mooi instapboek voor zijn ‘Verhaal van een leven’.” 

Zeven Russen

Het mooi vormgegeven boek is uitgegeven in een serie ‘De zeven Russen’, een knipoog naar de bekende bestsellers ‘De zeven zussen’. ‘Wilde rozen’ is te koop in de Goese boekwinkels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>