Afbeelding
Foto: Son Mieux

Headliners blijven Klomppop trouw (en andersom)

Door: Eugene de Kok Cultuur

OVEZANDE - Alle headliners die het festival Klomppop had geboekt, staan ook volgend jaar op het programma. 

De 40e editie van het festival zou dit weekend plaatsvinden in Ovezande. Thomas Azier,  Navarone, Joost, The Dirty Daddies en Roxeanne Hazes waren de grote namen op het affiche. Zij komen volgend jaar naar Ovezande. 

Son Mieux

Daarnaast hebben voor de zaterdag Son Mieux, Het Gezelschap en Wies toegezegd. 

Op de zondag, die vooral in het teken staat van het straattheater, komen Buurman en Buurman, The Dirty Daddies, Radio Confetti en Gino and The Bulldoze Band. 

Indoor

De organisatie van het festival kijkt ook hoe ze acts, die op het programma stonden, in soos De Klomp kan laten spelen. Als het kan spelen La Jungle en The Guru Guru op 28 november op een nieuw indoorfestival: Weather The Storm. 

Op 9 januari volgend jaar is het de bedoeling dat Twenty Sicks, de Zingende Schlager en DJ Timski, die in feesttent zouden staan, het podium op zijn kop zetten. 

Radio

Dit weekend zijn er drie dagen lang nummers en liveconcerten van de geboekte artiesten te horen op www.klomppopradio.nl, zodat mensen toch nog een beetje het festivalgevoel krijgen. Bezoekers die al een kaartje hadden gekocht kunnen dit bewaren tot volgend jaar. Volgens de organisatie heeft slechts een zeer klein deel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om geld terug te vragen. 

Meer informatie op www.klomppop.nl

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief