Alle supermarkten van de keten Agrimarkt worden overgenomen door Jumbo. Zo ook dit filiaal in Goes
Alle supermarkten van de keten Agrimarkt worden overgenomen door Jumbo. Zo ook dit filiaal in Goes (Foto: Google Streetview)

Jumbo neemt supermarktketen Agrimarkt over

  Economie

GOES - Jumbo gaat de supermarktketen Agrimarkt overnemen van CZAV. 


Jumbo Supermarkten wil tot een deal komen met de coöperatie CZAV over de verkoop van alle aandelen inclusief de vastgoedlocaties van de supermarktketen Agrimarkt. Dat maken beide organisaties maandag bekend. Het gaat om in totaal zes winkels in het zuidwesten van Nederland.

Optimaal

De Agrimarkt winkels die deel uitmaken van de voorgenomen verkoop bevinden zich in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. In deze winkels en op het hoofdkantoor van Agrimarkt zijn momenteel 360 mensen in dienst. Jumbo streeft naar optimaal behoud van de werkgelegenheid en ziet nieuwe kansen voor de medewerkers binnen de Jumbo organisatie.

De ondernemingsraden van Agrimarkt, CZAV en Jumbo hebben positief advies gegeven over de plannen. De transactie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de ACM.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Monteurs (mechanisch/ elektro)

Bergen op Zoom

Werken in de Bouw

Goes

Meerdere vacatures

Tholen

Verzorgenden IG

Goes - Hansweert - Krabbendijke - Kruiningen - Yerseke - Rilland

Schoonmakers m/v

Oostkapelle

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief