Foto: De Beren

Restaurant De Beren slaat vleugels uit naar Goes

  Economie

GOES - Restaurant De Beren opent dinsdag voor de eerste keer een vestiging in Zeeland. De Beren strijkt neer op het opkomende foodcourt Zuid aan de Hudsonweg in Goes. 


Het is de 43e vestiging van De Beren in Nederland. De vestiging in Goes wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Het restaurant aan de Hudsonweg in Goes telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over twee verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

In de middag serveert het personeel goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf 17.00 uur kunnen gasten aanschuiven voor onder andere spareribs, satés en entrecotes. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in De Beren in Goes. Voor mensen die na het eten nog willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>