Foto: Politie

Bestuurder aangehouden na uitdagen agent tot racen

  Politie

GOES - Een 32-jarige Goesenaar is zaterdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij 177 km/u reed op een weg waar 120 km/u is toegestaan. De Officier van Justitie bepaalt wat er verder met de man gaat gebeuren. 

Omstreeks 19.30 uur reed de agent over de Deltaweg. Hij wilde een auto aan de kant zetten ter controle, maar moest zijn oog ook houden op een automobilist die achter hem reed, omdat deze wel erg dicht op de kofferbak van de onopvallende dienstauto zat.


Toen de agent de auto voor hem in wilde halen, trok zijn 'achtervolger' het gas open en ging er met 190 kilometer per uur vandoor. De agent ging er achteraan en zette de auto even verderop aan de kant van de weg.

De automobilist verklaarde niet goed te hebben nagedacht. Het rijbewijs van de man is ingevorderd nadat hij (na wettelijke correctie) 177 km/u reed waar 120 is toegestaan. Het rijbewijs wordt opgestuurd naar de Officier van Justitie die bepaalt wat er verder mee gaat gebeuren. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief