Foto: Rijnhout Media

Gluurder aangehouden op verdenking van stalking in Goes

  Politie

GOES - Een 38-jarige man uit Goes is zaterdag aangehouden op verdenking van stalking. De man wordt ervan verdacht al langere tijd actief te zijn geweest in de wijk Goes-Oost. Hij zou bij diverse mensen naar binnen hebben gegluurd.


De politie ontving de afgelopen maanden verschillende meldingen over een man die bij woningen naar binnen zou gluren. De man zou vooral in de avonduren actief zijn in de wijk Goes-Oost. Hij zou daarbij ook op daken klimmen. De politie stelde een onderzoek.

Afgelopen woensdag wist een omstander de man op heterdaad te betrappen. In reactie hierop heeft de man het op een lopen gezet. Hij kon ontkomen. Het onderzoek kwam hierna in een stroomversnelling en leidde naar een 38-jarige inwoner van Goes. Hij is zaterdag buiten heterdaad aangehouden en werkt volledig mee aan het onderzoek. De man krijgt hulp aangeboden en is na verhoor in vrijheid gesteld.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief