Man in been gestoken in Heinkenszand; twee mannen aangehouden

Foto: Rijnhout Media

Man in been gestoken in Heinkenszand; twee mannen aangehouden

  Politie

HEINKENSZAND - Aan de Stenevate is zondagavond een man in zijn been gestoken. Een uur later arresteerde de politie twee mannen.


Het incident gebeurde rond 20.20 uur. Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer, een 38-jarige man uit Heinkenszand en twee mannen. De oorzaak ligt vermoedelijk in een zakelijk geschil. Tijdens het gevecht werd het slachtoffer in zijn been gestoken. Hij wist te ontkomen en waarschuwde de politie. Het slachtoffer is in een huisartsenpost aan zijn verwondingen behandeld.

De politie verspreidde het signalement van de vermoedelijke daders met een vluchtauto. Een agent zag deze auto in de buurt van Middelburg rijden. Hierop werd het tweetal op de Stromenweg aan de kant gezet en aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Vlissingen (44 en 46 jaar). Het duo werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden maandag verhoord. De auto werd voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Medewerker beheer De Wellevaete

Tholen

HR adviseur

Kruiningen

meerdere vacatures

Kruiningen

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

heftruckchauffeur

Kruiningen