Foto: Iris v't Bosch

Negen nieuwe kunstenaars vlaggen in Goese Meer

  Sport en Vereniging

GOES - Woensdag 1 juli hijsen we de volgende 9 vlaggen in de Goese Meer. We starten om 17.00 uur bij Nieuwe Diep 39. Wees welkom!


Kunstenaars in de derde golf zijn: Hans Overvliet, Robert Rost, Eef de Graaf, Kianoosh Gerami, Hein Verwer, Maritsa van Luttikhuizen, Astrid Moors, Frida van Overbeek en Magdeleen van Eersel.

#Loods32 heeft kunstenaars gevraagd een vlag te maken voor de vlaggenmasten in de Goese Meer. Thema: ’Het hangt in de mast en wappert’

We dragen bij aan verrassing en ontmoeting door deze groeiende buitenexpositie. Na 1 juli wapperen 20 kunstenaarsvlaggen in de wijk, een uitnodiging om te komen kijken en van kunst in de openbare ruimte.

20 Mei zijnde eerste 4 vlaggen in top gegaan, na 1 juli wapperen 20 vlaggen, 23 juli wordt het laatste hijsmoment. Tentoonstellingsplattegrond via FB en www.loods32.com.

Wij vieren de verbeelding. Niets staat vast in protocollen. Verandering door wind, zon en tijd.

Voor de verzamelaar: Een vlag kopen kan voor €150,-. Omarm de solidariteit en steun de kunstenaars en makers.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>