Wijkvereniging Goes-West ontvangt welkome gift
Yannick de Potter, van de wijkvereniging, ontvangt de fietssleutel van Rien Heijboer van SOMV. Op de achtergrond Joost de Goffau de wijkwethouder.
Yannick de Potter, van de wijkvereniging, ontvangt de fietssleutel van Rien Heijboer van SOMV. Op de achtergrond Joost de Goffau de wijkwethouder. (Foto: Charles Linssen)

Wijkvereniging Goes-West ontvangt welkome gift

  Sport en Vereniging

GOES - Voor Wijkvereniging Goes-West is Burendag dit jaar extra speciaal. Zij ontvingen vandaag van wethouder Joost de Goffau een bakfiets. De bakfiets is door de wethouder overhandigd namens Ondersteuning Mantelzorgers & Vrijwilligers (SOMV), Fietswereld Melse en SMWO.


De bakfiets is een welkome gift voor de wijkvereniging. Door de coronacrisis hebben mensen nog meer dan anders ervaren hoe waardevol het is om een praatje te maken en elkaar te kunnen ontmoeten.

“De bakfiets wordt gebruikt om maaltijden te bezorgen en bij activiteiten zoals Burendag en NL doet. Maar ook voor ontmoetingen in de wijk of om spullen te vervoeren”, aldus Saskia van Wijkvereniging Goes-West.

De hoofdgebruiker van de bakfiets is de wijkvereniging. Wijkbewoners kunnen bij noodzaak ook een beroep doen op de bakfiets, zijn kunnen dit aanvragen bij de wijkvereniging. Verder wordt de bakfiets gebruikt door het opbouwwerk van SMWO in Goes-West en de Ruilwinkel in Goes.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>