Willem Dudok de Wit, Rotary Peelandmars overhandigd een cheque van 2000 euro aan Wendy van Velsen en Astrid Meijer van MEC de Bevelanden
Willem Dudok de Wit, Rotary Peelandmars overhandigd een cheque van 2000 euro aan Wendy van Velsen en Astrid Meijer van MEC de Bevelanden (Foto: Ketelfotograaf)

Milieu Educatie de Bevelanden ontvangt cheque

  Sport en vereniging

GOES - Het Milieu Educatie Centrum de Bevelanden ontving zaterdag uit handen van Willem Dudok de Wit een bedrag van € 2.000 voor besteding aan speciale projecten.


Coördinator Astrid Meijers gaat het geld besteden aan het project Afval Bingo. Doel is iedereen, dus ook bedrijven bewust te maken van de enorme bergen afval, met name plastics, in de natuur. Een aantal leden van Rotary Goes de Bevelanden maakte gebruik van de gelegenheid om in de praktijk te zien hoeveel plastic er aan de oever van de Oosterschelde ligt!

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>