Logo internetbode.nl/beveland

Jeugd Tovaal op de internationale tour

  Sport en Vereniging


GOES - De jeugd van de Goese Rugbyclub Tovaal heeft het deze dagen druk met buitenlands bezoek. De junioren speelden afgelopen zaterdag tegen Machen RFC uit Wales.

Dat tam was een maatje te groot voor de Goesenaren, maar via een try van Jeroen van Stee en een conversion van Thijke Mulder wist Tovaal wel de eer te redden. Uiteindelijk verloor Tovaal met 48-7, maar het was een uiterst leerzaam duel. Trainer Richard Collins had een simpele verklaring voor de nederlaag: "In Wales is rugby nog sport nummer een en het complete team speelde al tien jaar samen."

Deze week krijgt Tovaal opnieuw buitenlands bezoek. Woensdagavond 19 april spelen de colts een vriendschappelijk duel tegen het Engelse Hornets RFC. Het duel wordt gespeeld op sportpark Het Schenge en de kick-off is om 19.00 uur.

Begin juni reizen de Goesenaren zelf met alle jeugdcategorieën af naar Engeland. Daar staat ook een aantal wedstrijden op het programma.

Voor informatie over de Goese Rugbyclub Tovaal kan men terecht op www.tovaal.nl.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief