Goes 1 speelt zondag thuis tegen AWC 1

GOES - Goes won afgelopen zondag met 1-2 van HVCH. Vorig seizoen verloren we zowel thuis als uit van HVCH. Dit seizoen verloren we thuis met 1-4, maar een goede eerste helft was voldoende voor de eerste overwinning tegen HVCH.

Goes begon goed aan de lastige uitwedstrijd tegen HVCH. We speelden voortdurend op de helft van HVCH. Tim de Winter scoorde de 0-1 en na 24 minuten was het Steve Schalkwijk, die na een voorzet van Mart de Kroo de 0-2 binnen schoot. Dit was tevens de rust stand. Na rust was het iets minder. Goes verzuimde de 0-3 te scoren en liet HVCH terug in de wedstrijd komen. Met de lange bal probeerden ze ons te verrassen, echte kansen leverde dit echter niet op. Vijf minuten voor de tijd kwamen ze via een penalty toch op 1-2. Toen werd het nog even spannend, maar Goes won zeer verdiend met 1-2. Aanstaande zondag thuis tegen AWC. De uitwedstrijd hebben we met 0-4 gewonnen. AWC staat op de 11 plaats en moet oppassen voor degradatie, AWC is echter aan een goede reeks bezig en uit de laatste 3 wedstrijden werden 7 punten behaald. Het verschil met de onderste 2 ploegen is maar 4 punten, dus AWC zal er alles aan doen om met 3 punten uit Goes te vertrekken.