Logo internetbode.nl/beveland

Jeugd Middelkamp wint Voorjaarscompetitie 2017

  Sport en Vereniging


GOES - Na een tweede en derde plaats in de voorgaande jaren hebben afgelopen zondag de jeugdrenners van Theo Middelkamp de Voorjaarscompetitie gewonnen.

Vorige week veroverde het team de eerste plaats in het klassement en deze werd met verve verdedigd tijdens de laatste wedstrijd in Dordrecht. Er waren individuele overwinningen voor Megan en Maureen Arens.

Ook de vierde wedstrijd van de Voorjaarscompetitie werd geteisterd door veel wind. Samen met de heuvel op het parcours van wielervereniging DRC de Mol in Dordrecht zorgde dit voor zware omstandigheden. In vrijwel alle categorieën waarin Middelkampers in Dordrecht aan de start verschenen, werden punten gehaald voor het klassement. In categorie 2 zorgden Megan Arens (1e) en Maike Tazelaar (2e) voor een goede opening. Beide renners maakten onderdeel uit van een vier man sterke kopgroep die na 8 kilometer wedstrijd was overgebleven. In categorie 3 reed Teun Paaimans een geweldige wedstrijd. Na een hele wedstrijd voorin te hebben gereden, eindigde hij op een prachtige 4e plaats. Jens Slabbekoorn kwam als 16e over de eindstreep.

In categorie 4 behoorden Senna Remijn, Renzo Moretti en Sjoerd Zegers tot de vertrekkers. Ook dit keer was Senna Remijn tijdens de wedstrijd weer veel voorin te vinden. Na een lange sprint greep hij net naast de winst en werd 2e. Renzo Moretti sprintte naar de 9e plaats en Sjoerd Zegers finishte als 26e.

In categorie 5 stonden vier Middelkampers aan de start. Firn Arens en Storm Klaasse streden mee in de eerste achtervolgende groep. In de massale sprint moesten zij genoegen nemen met respectievelijk de 11e en 14e plaats. Mees de Vos eindigde op de 25e plaats en Marijn Wiskerke eindigde de wedstrijd als 26e.

In categorie 6 volgde weer een overwinning. Hier bleef ook weer een grote groep bijeen en Maureen Arens was de rapste in de sprint en behaalde haar derde overwinning in de Voorjaarscompetitie. Casper Vos sloot de voorjaarscompetitie van 2017 af In categorie 7. Na veel werk te hebben verricht in de achtervolgende groep, sprintte hij naar een mooie 9e plaats.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief