Logo internetbode.nl/beveland

Krabbendijke neemt plaats van Luctor Heinkenszand over

  Sport en Vereniging


NIEUWDORP - De BSC commissie zal in samenwerking met de sponsorcommissie van de SV Nieuwdorp een bijeenkomst organiseren voor iedereen die betrokkenen is bij de Borsele Sloepoort Cup toernooien en SV Nieuwdorp.

Deze bijeenkomst zal gehouden worden op dinsdag 28 maart in het clubgebouw van de SV Nieuwdorp; de inloop is vanaf 19.00 uur.

Ex prof wielrenner Johnny Hoogerland zal deze avond als gastspreker bijwonen. Presentator/dagvoorzitter is Eddy Bogaert; in onze regio vooral bekend als speaker bij wielerkoersen en van zijn werkzaamheden voor Ride For The Roses.

Ongetwijfeld zullen Johnny en Eddy de aanwezigen tracteren op een interessante presentatie waarbij de wieler carriere van Johnny centraal staat; maar natuurlijk ook links gezocht en gevonden zullen worden naar de voetbalsport.

Naast deze presentatie zijn er nog drie andere programma punten. Namelijk de uitreiking van de BSC boetepot 2016 aan Alpe 'd Huzes deelnemer Peter de Vos. De bekendmaking/loting van poule indelingen en wedstrijdschema van het BSC toernooi van 19 tot en met 26 augustus. Nadat Luctor/Heinkenszand zich terug getrokken heeft is Karbbendijke bereid gevonden om deze plaats over te nemen. Momenteel zijn 19 van de 20 deelnemers bekend. De BSC commissie is nog op zoek naar een representatieve deelnemer voor de Super Poule die bestaat uit VC Vlissingen, VV Kloetinge en VV Goes.

De 16 deelnemers in de poules zijn: Meeuwen, Nieuwdorp, Oostkapelle, RCS, DwO 15, Nieuwland, Vlissingen, Zeeland Sport, GPC Vlissingen, Walcheren, Dauwendaele, Yerseke, Patrijzen, Krabbendijke, Terneuzen en WHS.

BSC G toernooi

De stand van zaken m.b.t. BSC G toernooi van zaterdag 13 mei. Dit toernooi wordt voor de 8e keer gehouden en krijgt hiervoor een donatie van het Deltazeeland Fonds. Er doen 9 teams mee: 5 Zeeuwse clubs ( Terneuzense Boys, SSV '65, FC Axel, Walcheren, Zeelandia Middelburg) 3 uit Belgie ('t Verzet, Merelbeekse Duivels en FC Kompas) en Barendrecht. Het officiële gedeelte duurt van 19.30-20.45 uur. Na 20.45 uur is er ruimschoots gelegenheid tot netwerken tijdens de TV uitzending van de oefeninterland Nederland-Italië.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief