Logo internetbode.nl/beveland

Presidents’ XV verslaat Tovaal met 17-12

  Sport en Vereniging

GOES - De Goese Rugbyclub Tovaal begon het nieuwe jaar traditiegetrouw met een wedstrijd tussen Tovaal en een Presidents' XV. Het duel werd voor de vijfentwintigste maal gespeeld en de Presidents zegevierden op een besneeuwd veld met 17-12.

De Presidents, waarin oud-spelers als Jacco Korstanje, Arko Hoondert, Lars Colpaert, Sander Dijkema en Sjoerd Wartena hun opwachting maakten, kwamen het sterkst uit de startblokken. Dankzij try's van oud-international Arko Hoondert en Erik de Jonge en een rake conversion van Lars Colpaert keek Tovaal al snel tegen een 12-0 achterstand aan. Ernst Berman en Sam Richel brachten de spanning terug, maar via Lars Colpaert liepen de Presidents toch weer uit naar een 17-7 voorsprong. Ernst Berman bepaalde de eindstand op 17-12.

Aanstaand weekend is er voor zowel jeugd als senioren geen programma, maar de trainingen op woensdag en vrijdag worden na een korte winterstop weer hervat. Meer informatie is te vinden op www.tovaal.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883411823-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief