Foto: Jack Konings

Tweede sneeuwronde op komst; wederom code geel

  Weer

GOES - Na de sneeuw van vorige week en de herfstachtige dagen daarna, keert de winter weer even terug in de regio. Voor woensdag heeft het KNMI code geel afgekondigd vanwege gladheid door sneeuw die vanuit Frankrijk onze richting uitkomt. 


Die sneeuwzone bereikt, aldus het KNMI, eerst het zuidwesten van het land, waarna deze in de loop van de dag langzaam naar het oosten en noorden trekt. Ten gevolge van de sneeuw is er kans op gladheid. Net als vorige week gaat het KNMI vooralsnog uit van 1 tot 3 centimeter sneeuw; lokaal mogelijk wat meer.

Volgens Sneeuwradar bereikt de eerste sneeuw rond 2.00 uur vannacht Zeeland. De ochtendspits van woensdag kan daardoor wel eens een zware worden. De verwachting is wel dat de sneeuw in Zeeland al tijdens de ochtendspits overgaat in natte sneeuw. Het wordt overdag een graad of 2. 

Bekijk hier de Sneeuwradar: https://www.buienradar.nl/nederland/neerslag/sneeuwradar/24uurs

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief