Logo internetbode.nl/breda


De deelnemers tijdens een eerdere prijsuitreiking.
De deelnemers tijdens een eerdere prijsuitreiking. (Foto: Gory Smits)

Verkiezing Grôtste Mââuwert van het Kielegat

  112 Meldingen

BREDA - U kunt zich nog tot 20 januari inschrijven voor deelname aan de verkiezing van de beste tonprater uit Breda e.o. Deze wordt gehouden op zondag 4 februari in zaal MEZZ in Breda.


Er loopt in Breda en omgeving heel wat tonpraat talent rond. De afgelopen jaren wisten diverse tonpraters uit onze regio door te dringen tot de landelijke kampioenschappen. In Breda hebben we ook al jaren op rij een kwalitatief hoogstaande en vooral gezellige tonpraatmiddag, waar 8 deelnemers elkaar op een gezellige manier de loef af steken. Opmerkelijk is, dat de laatste jaren, vooral de vrouwen goed vertegenwoordigd waren. Voor hen is dit bericht misschien een stille hint.
De tonpraatmiddag vindt dit jaar plaats op zondag 4 februari in zaal Mezz a/d Keizerstraat in Breda. Zie hiervoor www.degrotstemaauwert.nl
Heeft u er zelf al eens over nagedacht om mee te doen? Wij doen er alles aan om nieuwe deelnemers op te leiden. Afgelopen najaar hebben we hiervoor twee inspiratieavonden gehouden die zeer goed bezocht zijn. Deze zullen komend najaar zeker een vervolg krijgen. U kunt zich nog tot 20 januari, via de website inschrijven.
Op woensdag 24 januari wordt er een voorronde gehouden in het Bierreclamemuseum in Breda. De acht beste deelnemers gaan door naar de finale op 4 februari.

l

Reageer als eerste


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief