Logo internetbode.nl/breda


Rumoerige nacht met meerdere aanhoudingen in Bredase binnenstad

  112 Meldingen

BREDA - Het was zaterdag een rumoerige nacht in het Bredase uitgaansleven. De politie arresteerde een tiental verdachten voor het verstoren van de openbare orde en mishandeling. Eén van hen was een 18-jarige man uit Bergen op Zoom. Ook is een 20-jarige verdachte uit Made op de Speelhuislaan opgepakt voor illegaal taxivervoer en het rijden zonder geldig rijbewijs.

Het was een drukke horecanacht waarbij veel politie-inzet vereist was. De incidenten begonnen al aan het begin van het uitgaansleven en liepen door tot half 5 uur. Zo werd een 24-jarige man uit Gelder op de Vismarktstraat aangehouden, omdat hij een agent beledigde. Hij vernielde een achterwiel van een fiets en werd bekeurd voor baldadigheid waarop hij de politie beledigde. Op dezelfde locatie vond later twee keer een verstoring van de openbare orde plaats. De politie trad op bij een vechtpartij op straat en arresteerde twee 18-jarige mannen uit Breda. Ook vond er een vechtpartij met horecaportiers plaats. De politie arresteerde een 24-jarige verdachte uit Mijnsheerenland. Bergen op Zoom De politie arresteerde op de Havermarkt een 18-jarige verdachte uit Bergen op Zoom, omdat hij vermoedelijk een 20-jarige man uit Moergestel in zijn wang beet. Rond 04.30 uur arresteerde de politie op dezelfde locatie een 33-jarige man uit Breda, omdat hij vermoedelijk iemand een bloedneus heeft geslagen. Op de Visserstraat hielden agenten twee vrouwen (18 en 20 jaar) uit Breda aan, omdat ze iemand zouden hebben geslagen. Op de Backer en Ruebweg hield de politie een 33-jarige automobilist uit Oudenbosch aan, omdat hij de politie beledigde tijdens de verkeerscontrole. Taxi Rond 3.00 uur gaven agenten op de Speelhuislaan een stopteken aan een 20-jarige bestuurder uit Made. Hij vervoerde als taxichauffeur drie personen, maar hij stond niet geregistreerd en zijn rijbewijs was vorige maand ingevorderd wegens het rijden onder invloed. Ook stond hij gesignaleerd voor het afnemen van DNA. Het voertuig is in beslag genomen.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief