Logo internetbode.nl/breda


Onrustige stapavond met 12 aanhoudingen en 2 zwaargewonde jongens

  112 Meldingen

BREDA - De horecadienst van de Bredase politie heeft haar handen afgelopen nacht vol gehad aan baldadige stappers. In totaal werden er twaalf aanhoudingen verricht. Twee 17-jarige jongens uit Etten-Leur werden zwaar mishandeld naar het ziekenhuis gebracht.

De mishandeling van de jongens vond rond 3.00 uur plaats in de Nieuwstraat. Op de hoek van de straat stonden drie jongens, duidelijk op zoek naar ruzie. Toen de twee uit Etten-Leur langsliepen werden ze zonder enige aanleiding in het gezicht geslagen.

Een van hen werd tegen zijn hoofd geschopt, terwijl hij al op de grond lag. De jongens liepen een gebroken neus en een hersenschudding op.

Met dank aan cameratoezicht in de binnenstad kon de politie uiteindelijk drie verdachten aanhouden: een 19-jarige man uit Bavel en twee Bredanaars van 18 en 22 jaar.

De politie verrichtte daarnaast nog zes aanhoudingen voor het verstoren van de openbare orde, één voor mishandeling, één voor vernieling en een laatste voor fietsendiefstal.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883893897-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief