Logo internetbode.nl/breda


Noodkreet 15-jarig meisje begin van reeks aanhoudingen

  112 Meldingen

BREDA - Een noodkreet van een 15-jarig meisje heeft zaterdag een reeks van incidenten in gang gezet in de wijk Kievitsloop in de Haagse Beemden.


Het meisje werd tijdens een ruzie zo bang van haar agressieve 23-jarige vriend dat zij op de vlucht sloeg en in paniek aanbelde bij een woning in de buurt.

Kwaadheid

Daar was een 35-jarige vrouw thuis. Terwijl het 15-jarige meisje binnen haar verhaal deed, sloeg haar vriend, die haar was gevolgd, uit kwaadheid een ruit in en besmeurde de gevel van het pand met etensresten.

De bewoonster belde daarop haar 37-jarige man die meteen naar huis kwam. Hij ging met een andere man verhaal halen bij de 23-jarige man, die daarbij fors werd mishandeld. Hij liep zodanige verwondingen op dat hij een nacht in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Doorzoeking

Vervolgens doorzocht de politie het huis van de 37-jarige verdachte, omdat er een mes of vuurwapen was gezien. Bij de huiszoeking werd een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen waarna ook de 35-jarige vrouw is aangehouden op verdenking van witwassen.

Vernieling

Er zijn geen wapens aangetroffen. De 23-jarige verdachte is zondag aangehouden in het ziekenhuis op verdenking van mishandeling en vernieling.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief