Afbeelding

Drie mannen opgepakt na opstootje bij fastfoodrestaurant

112 Meldingen

BREDA - Voor een fastfoodrestaurant op de Karnemelkstraat zijn afgelopen nacht rond 04.15 uur drie aanhoudingen verricht. Een 19-jarige Bredanaar werd aangehouden ter zake mishandeling. Twee 18-jarige jongemannen uit Teteringen die het daar kennelijk niet mee eens waren werden opgepakt voor belediging en/of het verstoren van de openbare orde.

De politie kreeg een melding dat bij een horecazaak op de Karnemelkstraat buiten een groep jongeren stond te wachten die ruzie hadden met twee knapen die nog binnen waren. Een beveiliger vertelde dat er een opstootje was geweest. Hij had iemand vast die een ander geslagen zou hebben. Deze 19-jarige verdachte werd daarvoor aangehouden.

Daarop kwam een groepje jongeren die het daar kennelijk niet mee eens was op de dienders af. De agenten sommeerden om afstand te houden. Er werd gescholden met termen als kankerwouten en er werd met etenswaren naar de politiemensen gegooid. Het tumult trok ook enkele tientallen omstanders die met mobieltjes filmden. Er werden nog twee 18-jarige inwoners van Teteringen aangehouden op de verdenking van belediging en het verstoren van de openbare orde. De recherche stelt een verder onderzoek in naar de incidenten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief