Agent Flink gespeeld door Werner Kamp van Theaterwerkplaats Tiuri.
Agent Flink gespeeld door Werner Kamp van Theaterwerkplaats Tiuri.

Theaterwerkplaats Tiuri speelt 'Het geheime leven van agent Flink'

BREDA - Op vrijdag 15 december om 20.00 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de première van de voorstelling 'Het geheime leven van agent Flink' in Podium Bloos Breda. De voorstelling is daarna nog te zien op zaterdag 16 december om 14.00 uur én om 20.00 uur, ook in Podium Bloos, Speelhuislaan 153 te Breda.


'Het geheime leven van agent Flink' is een voorstelling over moed, sterk zijn, sprookjes en spionnen. De regie is in handen van Anneleen Huijsmans. Een korte vooruitblik:
Prinses Annemijn wordt gepest door alle slechteriken uit het sprookjesbos. Haar vader de koning vindt het maar niks, hij heeft immers niks aan een 'watjesprinses'. Hij stuurt haar naar Agent Flink. Flink is de beste spion ter wereld. Lukt het hem en zijn mede-spionnen om Prinses Annemijn sterker te maken?

Kaarten
Kaarten zijn te koop via de website van Podium Bloos en aan de kassa. De entree is € 10,- en voor kinderen t/m 12 jaar: € 5,-. De voorstelling is voor jong (5+) en oud geschikt.

Kindermiddag
Op zaterdagmiddag 16 december kunnen kinderen meedoen aan een "spiontraining". Deze is vanaf 13.00 uur in de foyer bij Podium Bloos, aanmelden hiervoor hoeft niet, kom gewoon langs met uw kind(eren).

Theaterwerkplaats Tiuri
Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief