Afbeelding
Foto: Studio 100

Geniet van een fantastisch K3-spektakel!

Door: Addo Sprangers Advertorial

Fans van K3 kunnen binnenkort hun hart ophalen. Net over de grens, in het Belgische Loenhout, wordt namelijk een heus beachweekend gehouden waarbij een hoofdrol is weggelegd voor K3. De populaire band is op donderdag 2 augustus namelijk de openingsact van de twintigste editie van het Beachweekend.

Het belooft een fantastisch feest te worden, zeker voor de allerkleinsten. Voorafgaand aan het optreden van K3 is er namelijk kinderanimatie met Lompie & Zompie. Na het optreden van K3 gaat het feest gewoon door met muziek van leuke kinderdeejays.

Activiteiten

Daar blijft het echter niet bij, want onder de noemer K3 on Beach worden er nog tal van andere activiteiten op het strand gehouden. Zo kunnen kinderen er geschminkt worden en is er een ballonnenplooier die met zijn ballonnen de leukste figuren tevoorschijn kan toveren. Voor de kinderen die willen ravotten zijn er schitterende springkastelen waar zij zich kunnen uitleven. Zin in een suikerspin? Ook die zijn verkrijgbaar. En dan is er natuurlijk nog de megacoole lichtshow die wordt gehouden.

Ouderopvang

In onze inkomvrije zone is er een gratis ouderopvang voorzien door Loenhout Zomert, waar de ouders gezellig kunnen genieten van enkele bandjes, een hapje en een drankje.

Vermaak

Alle ingrediënten voor een gezellige avond vol zon, strand en K3 zijn aanwezig. Volop vermaak dus voor iedereen: peuters, kleuters, jongeren én ouderen. Begint het al een beetje te kriebelen? Bestel dan snel kaarten via www.chiroloenhout.be/k3

K3 on Beach

Wanneer? Donderdag 2 augustus van 18.00 uur tot 23.00 uur

Waar? Terrein Beachweekend Loenhout, Doorakkerweg 12, Loenhout

Tickets? 7 euro online, 10 euro aan de kassa,

Organisatie? Chiro Loenhout

Meer informatie? www.beachweekend.be

Maak kans op 2 gratis tickets:



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief