Man ziekenhuis in geslagen door groep jongens in Breda

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

BREDA - De politie onderzoekt de mishandeling van een 25-jarige man uit Teteringen. Hij werd afgelopen maandag in de Eindstraat in Breda in elkaar geslagen door een groep van acht tot twaalf donker getinte jongens. Het slachtoffer ligt op dit moment nog in het ziekenhuis.

De 25-jarige man liep maandag rond 20.40 uur met zijn broertje en twee vrienden vanaf de Grote Markt richting de Karnemelkstraat. Op de Nieuwstraat, ter hoogte van winkelcentrum De Barones en de Eindstraat, zag het groepje twee meisjes die zaten te plassen. Bij de meisjes stond de groep jongens die opvallend genoeg geen carnavalskleding droegen.

Woordenwisseling

Er ontstond een woordenwisseling tussen de groep van het slachtoffer en de donker getinte jongens. Vervolgens werd het slachtoffer aangevallen waarbij hij geschopt en geslagen werd. De daders vluchtten hierna weg in de richting van de Karnemelkstraat. Na deze mishandeling is de man per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar ligt hij op dit moment nog steeds. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. De twee meisje zijn daarbij belangrijke getuigen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief