Bridgekroegentocht Bavel

Algemeen

BAVEL - Bridgeclub De Lei houdt zaterdag 16 september voor inmiddels de 19de keer een bridgekroegentocht in Bavel, waarbij zoals altijd de gezelligheid en plezierig bridgen voorop zullen staan.

In verschillende Bavelse horecagelegenheden worden er op zaterdag 16 september 24 spellen in 6 rondes gespeeld. Ieder paar speelt 24 spellen (topintegraal) volgens het Barometersysteem. Dit houdt in dat iedereen op hetzelfde moment dezelfde spellen speelt.

Opening

De opening vindt plaats in de Tussenpauz in Bavel. Er wordt 's ochtends om half elf gestart met spelen. De lunch wordt geserveerd in de gelegenheid waar de 3de ronde gespeeld wordt. Na de lunch worden de 4de t/m de 6de ronde gespeeld. Na de laatste ronde verzamelen alle deelnemers zich rond kwart voor vier bij de Tussenpauz, waar om omstreeks half vijf de uitslag bekend wordt gemaakt en de prijsuitreiking plaatsvindt. Er zijn leuke prijzen voor de nummers 1, 2 en 3. Daarnaast zijn er ook prijzen voor de nummers 9, 19, 29, 39 enz.

Aanmelden

Aanmelding kan door een mailtje te sturen naar kroegentocht2017@ziggo.nl of telefonisch bij Gertruud Frijters-de Jongh tel. 0161 - 43 19 77. Na betaling van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief en wordt begin september alle nadere informatie verstrekt door de kroegentochtcommissie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief