Afbeelding

Apenkooien in de zomervakantie

Algemeen

BREDA - In de tweede week van de zomervakantie kunnen de kinderen die sporten via het Jeugdsportfonds Breda samen met een vriendje of vriendinnetje helemaal los gaan tijdens een Apenkooi! In de grote sporthal van sportcentrum BRESS kunnen zij, onder begeleiding van een sportcoach van Breda Actief en coaches van het sportcentrum, naar hartenlust laten zien hoe goed zij het Apenkooi parcours volbrengen! Uiteraard met tussendoor wat te drinken en iets lekkers als afsluiting van dit sportieve festijn. Een leuke break van de zomervakantie.

Apenkooien op 26 juli

Op dit moment sporten er 450 Bredase kinderen en volgen ruim 800 kinderen zwemles via het Jeugdsportfonds Breda. Een groot deel van de sportverenigingen ligt tijdens de vakantie stil. Om deze kinderen tussendoor ook een leuke sportieve activiteit te bieden is het Apenkooien op woensdag 26 juli in het leven geroepen. Kinderen, die dus gebruik maken van het fonds, uit groep 6, 7 en 8 zijn samen met een vriendje of vriendinnetje welkom om gratis mee te doen. De zeer uitgebreide Apenkooi kan door iedereen op hun eigen niveau geklommen en beklauterd worden.

Aanmelden

Voor de activiteit op woensdagmiddag 26 juli geldt een verplichte aanmelding. Van 13.00 tot 15.00 kan er gratis geapenkooid worden bij de grote sporthal van sportcentrum BRESS.

Aanmelden hiervoor kan via: www.jeugdsportfonds.nl/apenkooien



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief