Afbeelding

Veel belangstelling voor Business Awards Baronie van Breda

Door: Janny Mathijssen algemeen

BREDA - Op 3 april 2018 vindt het inspirerende netwerkevent Business Awards Baronie van Breda plaats. Er is veel animo voor de awardshow, want tientallen bedrijven hebben zich inmiddels kandidaat gesteld.

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar ondernemerschap gevierd wordt en onderscheidende ondernemingen in het zonnetje worden gezet. De allereerste editie van Business Awards Baronie van Breda vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 op een bijzondere locatie in Breda. Dit jaar is het thema 'Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?'.

Tientallen bedrijven hebben zich al aangemeld
Welke onderscheidende onderneming is een sterk werkgeversmerk? Ondernemingen uit de Baronie van Breda (onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur) kunnen zich sinds december 2017 kandidaat stellen om mee te dingen naar de prestigieuze Business Awards Baronie van Breda. Business Awards Baronie van Breda blijkt in ieder geval al een schot in de roos: tientallen bedrijven hebben zich tot op heden aangemeld voor deelname.

Jury buigt zich over aanmeldingen
Na 24 januari 2018 wacht de jury van Business Awards Baronie van Breda een zware taak: in vier weken tijd zal de jury alle aanmeldingen uitvoerig beoordelen, waarna zij een eerste selectie met genomineerden zal maken. Op 23 februari 2018 worden de drie definitieve genomineerden bekendgemaakt. In de loop der tijd zal de ticketverkoop ook van start gaan.

Jury
De jury van Business Awards Baronie van Breda bestaat uit zes professionals uit de Baronie van Breda: Boaz Adank, Wethouder Economische Zaken, Mobiliteit en Openbare Ruimte (VVD)Sven van der Bent, Senior Operational Manager Tempo-TeamLisette Evelien van Beveren – Jacobs, Director HR & Communications Lamb Weston / Meijer vofMartin van Dijke, Directeur en aandeelhouder Van Oers Accountancy & AdviesTaco van der Dussen, Partner Rassers AdvocatenWibo van Hekken, Directievoorzitter Rabobank Breda.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief