Afbeelding
Foto: Hans Westerbeek

Kerk in voormalige Koepelgevangenis

Door: Janny Mathijssen algemeen

BREDA - Op zondag 4 maart opent er een nieuwe, moderne kerk op een unieke locatie in Breda: de monumentale kerk van de voormalige Koepelgevangenis. City Life Church Breda heeft laagdrempelige, uitnodigende zondagsdiensten en zet zich in voor diverse sociale projecten in regio Breda.

“Iedereen is welkom” en “kom zoals je bent” zijn motto’s van City Life Church. De diensten hebben een uitnodigende sfeer en de band speelt moderne christelijke popmuziek. Er wordt veel waarde gehecht aan het leren kennen en helpen van elkaar binnen de kerk, en daarnaast worden er plannen gemaakt voor City Care Projecten.
Bij City Care gaat het bijvoorbeeld om het organiseren van een kerstdiner voor mensen onder de armoedegrens, het project ‘Single Moms’, waarin activiteiten worden georganiseerd voor alleenstaande moeders en hun kinderen, en ‘Adopt a Granny’, waarbij een oudere regelmatig opgezocht wordt om hulp en gezelschap te bieden.
De ‘Launch Sunday’ van City Life Church Breda op 4 maart wordt een feestelijke opening in de kapel bij de Koepel (Nassausingel 26, Breda) gevolgd door een borrel in de Koepel. Voor de kinderen is er een leuke kids party met springkussen en andere verrassingen. Iedereen is welkom; bestel je gratis tickets op www.clcbreda.nl.
De diensten van CLC Breda zullen vanaf 11 maart iedere zondag plaatsvinden om 11.00 uur in de kapel bij de Koepel; vanaf 10.30 uur staan koffie en thee klaar. Meer informatie op www.clcbreda.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief