Afbeelding
Foto: Dj Janoesj

Geslaagd Nolens Food Festival in wijk Heuvel

Door: Janny Mathijssen algemeen

BREDA - Wijk Heuvel heeft zaterdag geknald met een zeer geslaagde evenement Nolens Food Festival. Zij kunnen trots zijn met een grandioos evenement van en door wijkbewoners. Er waren ook bezoekers van ver buiten Breda.

Het was de derde editie en we kunnen met trots zeggen de vorige ver heeft overtroffen. Het Nolens Food Festival biedt eten en muziek uit alle windstreken voor iedereen in de wijk Heuvel en ver daarbuiten. Alle 30 marktkramen en het podium op het Mgr. Nolens plein werden vooral gevuld door ondernemers en bewoners uit de wijk. Van koffie met appelgebak tot een exotische culturele lekkernijen met een pilsje van onze buurt café 'T Bruin Cafeke en van Hollandse smartlap werd genoten. Ook kon je genieten van Salsa muziek en show.


Doel
De Comité heeft als doel nieuwe ontmoetingen en verbindingen in de wijk Heuvel te stimuleren. Het Nolens Food Festival is één van de projecten die deze doelstellingen invult. Op het Nolens Food Festival leer je de smaak en muziek van je buren kennen. Door soortgelijke evenementen willen wij de buurt stimuleren om actief bezig te zijn in onze wijk.
Het oude Bieb hebben we omgetoverd in Heuvel woonkamer speciaal voor onze wijkbewoners daar kan je lekker ontspannen en andere wijkbewoners ontmoeten, dromen uitwisselen en genieten van een lekker bakje koffie. Ook voor onze kleinen hebben we spellen en boekjes. Kom ons bezoeken om op de hoogte te blijven van verdere activiteiten. Iedereen is welkom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief