Logo internetbode.nl/breda


Wordt ook vrijwilliger bij Mondiaal Centrum Breda


BREDA - Het Mondiaal Centrum Breda (MCB) is opgericht in 2015 vanuit het idee dat ieder mens, ongeacht waar hij of zij vandaan komt, zichzelf moet kunnen zijn. Helaas is dit in de realiteit niet altijd voor iedereen van toepassing. Het MCB zet zich in voor deze mensen, met bijzondere aandacht voor vluchtelingen.

Voel jij je betrokken bij je medemens? Vind je dat ieder mens een gelijkwaardig bestaan verdiend? Wil je ook iets voor de samenleving betekenen? En heb jij interesse in een van onderstaande vacatures? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bestuurslid, secretaris

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de het uitwerken en in praktijk brengen van de visie van het MCB. Je hebt zicht op het MCB als geheel. Als secretaris horen hier de volgende vaste taken bij:

-Bijhouden van inkomende en uitgaande post

-Opmaken van de agenda voor de bestuursvergaderingen

-Je bent het spil van de organisatie, waar alles bij elkaar komt

Kun jij je in de functie van secretaris vinden en heb je gevoel voor verantwoordelijkheid? Reageer dan snel.

Public relations en/of communicatie

Het MCB wil moderniseren en meer contact met inwoners van Breda stimuleren. Binnen het PR en Communicatie team houden wij ons bezig met meedenken over, ondersteuning bieden bij en het opzetten van veel verschillende strategische activiteiten die deze doelen ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan:

-Bijhouden van social media kanalen en meedenken over de invulling daarvan

-Evenementen ondersteunen en opzetten

-Vormgeving en fotografie

-Relaties opbouwen en onderhouden met (lokale) media

-(her)Schrijven van (pers)berichten

-Monitoren van nieuws en trends

-Het creëren van eenheid in de communicatie

-Moderniseren

-Contact met inwoners van Breda stimuleren

-Er is veel ruimte voor eigen input!

Gastvrouw/heer inloop

Het MCB organiseert hiervoor activiteiten, maar een belangrijk onderdeel zijn ook de inloop ochtenden. Tijdens inloop is iedereen welkom voor een kop koffie, thee en een gesprek. Hiervoor zijn wij echter dringend op zoek naar extra hulp vanuit vrijwilligers.

Het gaat daarbij om het ontvangen en onderhouden van bezoekers op de inloopochtend (van 10.00-12.00u) van het Mondiaal centrum Breda. Deze vinden plaats op maandag en vrijdag ochtend

Vrijwilliger met groene vingers

Het Mondiaal Centrum Breda zoekt een ervaren tuinier, die als vrijwilliger wil helpen bij het lichtere tuinwerk, zoals (ver-) planten, verpotten, scheuren van pollen & potplanten en licht snoeiwerk. Voor het zwaardere werk, bijvoorbeeld gazon maaien, spitten en heggen/bomen snoeien, zijn andere vrijwilligers aanwezig.

De hulp is vooral nodig in het voorjaar, wat minder in het najaar. Afspraken over dag, tijd en duur worden in goed overleg gemaakt.

Kom jij een van de teams binnen het MCB versterken? Stuur dan snel een motivatiebrief naar info@mondiaalcentrumbreda.nl met als onderwerp de vacature waar je op reageert.

www.mondiaalcentrumbreda.nl - Roland Holstraat 71, Breda - info@mondiaalcentrumbreda.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

leerling-monteur

regio Breda-Bergen op Zoom-Etten leur-Roosendaal

Kippertrailer chauffeur

Breda

Verzorgende IG

Oudenbosch

Monteurs

Werkendam

Kasmedewerker m/v

Zevenbergen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief