Tiuri speelt ‘Dromen’, ‘Licht’ en ‘1001’


BREDA - Theaterwerkplaats Tiuri pakt uit! Verdeeld over drie dagen speelt Tiuri drie verschillende producties. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november speelt Tiuri in Podium Bloos en op dinsdag 29 november in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Het programma ziet er als volgt uit:

Op vrijdag 25 november in Podium Bloos Breda, 20.00u 'Dromen' en 'Licht'.

Op zaterdag 26 november in Podium Bloos Breda, 16.00u '1001'; 20.00u 'Dromen' en 'Licht'.

Op dinsdag 29 november in De Kring Roosendaal, 16.00u 'Dromen'; 20.00u 'Dromen' en '1001'.

De voorstelling 'Dromen' gaat over beren die je op de weg tegenkomt wanneer je je droom najaagt, de regie is in handen van Anouk van den Berg. De voorstelling 'Licht' gaat over de zoektocht naar geluk en is in een regie van Bas Roijen. De voorstelling '1001' gaat over het geheim van een goed verhaal en de regie is van Anneleen Huijsmans.

De kaartverkoop voor Breda gaat via de website van Podium Bloos: www.podiumbloos.nl en voor Roosendaal via: www.dekringroosendaal.nl, of koop je kaartje aan de kassa vanaf een uur voor aanvang. Meer info ook via de website www.theatertiuri.nl. De voorstellingen zijn mogelijk gemaakt door subsidie van Stichting Kunstbalie.

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In de theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief