Popkoor Njoy zoekt nieuwe dirigent


BREDA - Zit muziek in je genen en krijg je er energie van om een groep enthousiaste zangers en zangeressen naar een volgend niveau te brengen? Solliciteer en word onze nieuwe dirigent!

Popkoor Njoy uit Breda zoekt per direct een energieke dirigent die met ons het plezier van muziek maken deelt. Wij zingen eigentijdse popmuziek en worden begeleid door een viermans-combo. Tijdens optredens gaan we voor muzikaliteit en beleving en we maken van elk optreden een feestje.

Wij zijn een vierstemmig popkoor (32 leden, sopranen, alten, tenoren en bassen) met een divers repertoire, zoals Coldplay, Shakira, Pink, Blof, Black Eyed Peas, Anouk en Melissa Etheridge. We repeteren op vrijdag van 20.00 tot 22.15 uur in gemeenschapshuis de Koe in Breda.

Wij zoeken iemand die het koor en combo enthousiast kan leiden en ons muzikaal verder laat groeien. Bovendien heeft hij of zij passie voor popmuziek en een dynamische en inspirerende manier van dirigeren. Een (amateur) opleiding dirigeren is een pré. Verder zoeken wij iemand die mede richting geeft aan ons koor samen met het bestuur.

Stuur een brief met korte motivatie en CV naar info@popkoornjoy.nl. Zoek je nog meer informatie dan kun je een kijkje nemen op www.popkoornjoy.nl of contact opnemen met Monique Folkers 06-51429734. De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 21 oktober of zondag 23 oktober. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief